Meistä

Onnellisia hetkiä tähtikartoiksi ikuistettuna

Tulostamme tähtikarttoja taidepaperille.

Uskomme, että onnellinen ja persoonallinen sisustus tekee kodista viihtyisämmän.

Olemme suomalainen yritys, joka uskoo siihen, että jokainen koti on yksilöllinen. Nämä kodit tarvitsevat yksilöllistä taidetta.

Yksilöidyt ja uniikit Tähtikartta-taidejulisteet

Tervetuloa Moment In Starsin maailmaan! Olemme suomalainen perheyritys, joka valmistaa laadukkaita tähtikarttoja juuri sinun sijaintisi, päivämääräsi ja kellonajan mukaan. Meidän tähtikarttamme ovat täydellinen tapa ikuistaa tärkeä hetki elämässäsi ja ne ovat myös upea sisustuselementti kotiisi tai toimistoosi.

Jokainen tähtikarttamme valmistetaan huolella ja tarkkuudella, ja käytämme vain laadukkaita materiaaleja varmistaaksemme, että jokainen tähtikartta on täydellinen. Olemme ylpeitä suomalaisesta perimästämme ja haluamme tuoda tähtikarttamme saataville kaikille, jotka haluavat löytää täydellisen lahjan rakkaalleen tai ystävälleen.

Laatulupaus ja verkkokauppamme

Jos tähtikartassa kuitenkin ilmenee jotain vikaa, lähetämme kuvatodistetta vastaan uuden tähtikartan veloituksetta. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakkaamme on tyytyväinen ostokseensa ja saa täydellisen tähtikartan.

Verkkokauppamme on helppo ja turvallinen tapa tilata tähtikartta juuri sinun tarpeisiisi. Meillä on myös nopea toimitus, jotta saat tähtikarttasi nopeasti ja voit nauttia tähtien loisteesta. Tutustu verkkokauppaamme ja löydä täydellinen tähtikartta juuri sinulle!

Perustajan sanoin
Perustajan sanoin
Kun ensimmäinen tilaus kauppaan tuli sisään, tajusin, että tätä haluan tehdä. Ensimmäinen myynti oli suurinpiirtein "Päivä kun tapasimme ja edelleen yhtä rakastunut". Voiko mahtavampaa työtä olla?
— Paavo Tamminen, Yksi Moment in Stars perustajista